Șuncă de tigaie, varză și cartofi
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură întreagă de 30? Șuncă de tigaie, varză și cartofi ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 222 calorii. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați apă, șuncă, margarină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 92%. Rețete similare sunt Cartofi de tigaie cu varză și morcovi, Varză De Tigaie, și Skillet varză și șuncă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare la foc mediu, sotati ceapa in margarina. Când se adaugă varza și se amestecă.
Se toarnă apă peste, se acoperă și se fierbe ușor la mediu scăzut timp de zece minute.
Adăugați cartofii și amestecați. Acoperiți din nou și lăsați să fiarbă încă zece minute.
Poate fi necesară apă suplimentară.
Presărați sare de condimente și boia peste varză și cartofi. Se lasă să fiarbă acoperit încă 5 până la 10 minute până când varza este moale și cartofii sunt aproape fierți.
Amestecați șunca și terminați de gătit până când șunca este fierbinte și cartofii sunt gata.