Șuncă de lămâie și ceapă roșie cu ficat de vițel

Șuncă de lămâie și ceapă roșie cu ficat de vițel
Bacon de lămâie și ceapă roșie cu ficat de vițel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,51 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 567 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ferm zahăr brun, coajă de lămâie, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Tort de sirop de lămâie cu fructe de pădure și cremă de caș de lămâie ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Saut ficat de vițel cu ceapă, lămâie și salvie, Ficat de vițel și ceapă, și Ficat de vițel Grammie Bea și ceapă.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie cu margini de 10 pe 15 inci, așezați felii de slănină una lângă alta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
2
Coaceți într-un cuptor de 350 timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
3
Scurgeți și economisiți grăsime.
4
Se amestecă zahărul și coaja de lămâie. Cu degetele, amestecați uniform amestecul pe felii de slănină, acoperind complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Pastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și RoșuPastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și Roșu
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
5
Întoarceți tigaia la cuptor și coaceți până când slănina este bine rumenită, 12 până la 15 minute. Cu o spatulă largă, transferați slănina într-un suport; răzuiți picăturile de zahăr din tigaie și puneți slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
6
Între timp, clătiți ficatul, uscați-l și tăiați și aruncați orice membrană dură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
7
Tăiați ficatul în 4 porții egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
8
Într - o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci, combinați ceapa, sucul de lămâie și untul. Se amestecă la foc mare până când ceapa este șchiopătată și ușor rumenită, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte SubtiriCapace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte Subtiri
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
9
Adăugați pătrunjelul și amestecați până se ofilesc. Ceapa movilă pe un platou rezistent la cuptor; aranjați slănina într-un singur strat alături. Puneți într-un cuptor de 150. Ștergeți tigaia curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
Pentru PetreceriPentru Petreceri
10
Setați tigaia la foc mare și adăugați grăsime de slănină rezervată. Înveliți ficatul cu făină, scuturând excesul. Când grăsimea este fierbinte, adăugați ficat. Maro pe fiecare parte, întorcându-se după cum este necesar până când abia roz în centru (tăiat la test), aproximativ 5 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
FicatFicat
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
11
Scurgeți ficatul scurt pe prosoape, apoi adăugați la platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
12
Adăugați sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista