Șuncă de lămâie și ceapă roșie cu ficat de vițel
![Șuncă de lămâie și ceapă roșie cu ficat de vițel](https://static.fooddiez.ro/media/images/recipe/294975.webp?v=1708597674)
Bacon de lămâie și ceapă roșie cu ficat de vițel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,51 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 567 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ferm zahăr brun, coajă de lămâie, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Tort de sirop de lămâie cu fructe de pădure și cremă de caș de lămâie ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Saut ficat de vițel cu ceapă, lămâie și salvie, Ficat de vițel și ceapă, și Ficat de vițel Grammie Bea și ceapă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie cu margini de 10 pe 15 inci, așezați felii de slănină una lângă alta.
Coaceți într-un cuptor de 350 timp de 15 minute.
Scurgeți și economisiți grăsime.
Se amestecă zahărul și coaja de lămâie. Cu degetele, amestecați uniform amestecul pe felii de slănină, acoperind complet.
Întoarceți tigaia la cuptor și coaceți până când slănina este bine rumenită, 12 până la 15 minute. Cu o spatulă largă, transferați slănina într-un suport; răzuiți picăturile de zahăr din tigaie și puneți slănină.
Între timp, clătiți ficatul, uscați-l și tăiați și aruncați orice membrană dură.
Tăiați ficatul în 4 porții egale.
Într - o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci, combinați ceapa, sucul de lămâie și untul. Se amestecă la foc mare până când ceapa este șchiopătată și ușor rumenită, aproximativ 15 minute.
Adăugați pătrunjelul și amestecați până se ofilesc. Ceapa movilă pe un platou rezistent la cuptor; aranjați slănina într-un singur strat alături. Puneți într-un cuptor de 150. Ștergeți tigaia curată.
Setați tigaia la foc mare și adăugați grăsime de slănină rezervată. Înveliți ficatul cu făină, scuturând excesul. Când grăsimea este fierbinte, adăugați ficat. Maro pe fiecare parte, întorcându-se după cum este necesar până când abia roz în centru (tăiat la test), aproximativ 5 minute în total.
Scurgeți ficatul scurt pe prosoape, apoi adăugați la platou.
Adăugați sare și piper după gust.