Șuncă cu șampanie și glazură de vanilie
Șuncă cu șampanie și glazură de vanilie ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 30. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 126 calorii, 9g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru $2.56 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână jeleu de mere, 3%-mai puțin-sodiu, fasole de vanilie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Anul Nou eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Bundt de vanilie fără Gluten cu glazură de fasole de vanilie, Tort De Vanilie Și Smântână Cu Glazură De Vanilie, și Tort Bundt Cu Fasole De Vanilie Cu Glazură De Vanilie Și Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Tăiați grăsimea și coaja din șuncă. Scor în afara șuncă într-un model de diamant, și stud cu cuișoare.
Așezați șunca, osul se termină, într-o tigaie acoperită cu spray de gătit.
Se toarnă 1 cană de șampanie peste șuncă.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute.
Răzuiți semințele din fasolea de vanilie într-o cratiță mică.
Adăugați fasole de vanilie și 1/2 cană de șampanie în tigaie. Aduceți la fierbere; gatiti 2 minute. Se amestecă jeleul de mere; gatiti 3 minute sau pana se dizolva jeleul, amestecand continuu.
Se ia de pe foc. Aruncați fasolea de vanilie.
Se toarnă jumătate din amestecul de șampanie peste șuncă.
Coaceți 30 de minute; se toarnă amestecul de șampanie rămas peste șuncă.
Coaceți încă 30 de minute sau până când șunca este bine încălzită.
Așezați șunca pe un platou; acoperiți ușor cu folie.
Lăsați să stea 15 minute.
Așezați o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă sau a unui bol de 2 căni.
Se toarnă picături în sac; lasa sa stea 10 minute (grăsime se va ridica la partea de sus). Sigilați punga; tăiați cu atenție 1 colț inferior al sacului.
Scurgeți picăturile într-un castron, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea.
Notă: sugestie de vin: asocierea șuncii cu vinul are grijă. Dar această rețetă, orientată spre arome de vanilie și mere, ia șunca într-o direcție Chardonnay. La fel ca acest fel de mâncare, Chardonnay are arome de vanilie și mere, iar dulceața sa ușoară o reflectă pe cea a șuncii. Optează pentru un Chardonnay care nu este prea stejar. Încercați Gloria Ferrer din regiunea Carneros din California (2 USD
sau, pentru o fura, Chardonnay McPherson din sud-estul Australiei ($8).