Șuncă cu sos de cireșe condimentate

Șuncă cu sos de cireșe condimentate
Dacă aveți despre 2 ore și 35 de minute pentru a petrece în bucătărie, șuncă cu sos de cireșe condimentat ar putea fi un mare fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. O porție conține 344 calorii, 29G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $3.05 pe portie, primești un hor d ' oeuvre care servește 18. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de apă, conserve de cireșe, oțet de cidru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 46%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sunca La Cuptor Cu Glazura De Cirese Condimentata, Șuncă Condimentată Cu Glazură De Vișine Cu Cartofi De Pătrunjel, și Șuncă cu sos de cireșe.

Instrucțiuni

1
Așezați șunca pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială. Scorați suprafața șuncii, făcând forme de diamant 1/2 in. adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
2
Se coace, neacoperit, la 325 CP timp de 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Între timp, într-o cratiță mică, combinați conservele, oțetul, zahărul brun, apa și condimentele. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 3-4 minute sau până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
ConservăConservă
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Se toarnă 3/4 cană amestec de sos peste șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
5
Coaceți cu 20-30 de minute mai mult sau până când un termometru citește 140 CP.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Se servește cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici
Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici
Buchetul este parfumat și plin de note de fructe. Are arome curate de mere, pere și citrice, însoțite de indicii de Glicine. Clare, curate și delicate, cu bule fine pe palat. Aromele Intense de mere și piersici duc la un finisaj plăcut, cu fructe persistente și note florale.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții18
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista