Șuncă cu sos de cireșe condimentate

Șuncă cu sos de cireșe condimentate
Dacă aveți despre 2 ore și 35 de minute pentru a petrece în bucătărie, șuncă cu sos de cireșe condimentat ar putea fi un mare fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. O porție conține 344 calorii, 29G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $3.05 pe portie, primești un hor d ' oeuvre care servește 18. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de apă, conserve de cireșe, oțet de cidru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 46%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sunca La Cuptor Cu Glazura De Cirese Condimentata, Șuncă Condimentată Cu Glazură De Vișine Cu Cartofi De Pătrunjel, și Șuncă cu sos de cireșe.

Instrucțiuni

1
Așezați șunca pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială. Scorați suprafața șuncii, făcând forme de diamant 1/2 in. adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2
Se coace, neacoperit, la 325 CP timp de 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Între timp, într-o cratiță mică, combinați conservele, oțetul, zahărul brun, apa și condimentele. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 3-4 minute sau până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se toarnă 3/4 cană amestec de sos peste șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
5
Coaceți cu 20-30 de minute mai mult sau până când un termometru citește 140 CP.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Se servește cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici
Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici
Buchetul este parfumat și plin de note de fructe. Are arome curate de mere, pere și citrice, însoțite de indicii de Glicine. Clare, curate și delicate, cu bule fine pe palat. Aromele Intense de mere și piersici duc la un finisaj plăcut, cu fructe persistente și note florale.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții18
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista