Șuncă Cu Ghimbir
Șunca cu ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1033 calorii, 50g de proteine, și 54g de grăsime fiecare. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați ginger ale, sare kosher, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Caserola cu șuncă și fasole verde, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul conform instrucțiunilor de pe pachetul de șuncă.
Așezați șunca pe un raft într-o tigaie și turnați ghimbirul deasupra. Acoperiți tigaia cu folie și coaceți conform instrucțiunilor ambalajului. Între timp, într-un castron mic, combinați zahărul brun și muștarul. Cu aproximativ 20 de minute înainte de terminarea șuncii, scoateți folia și lingurați amestecul de muștar peste șuncă. Continuați să coaceți, neacoperit. Între timp, așezați cartofii într-o oală mare cu suficientă apă pentru a-i acoperi.
Adăugați 2 lingurițe de sare și dați la fiert. Se fierbe la foc mic până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Scurgeți, apoi readuceți cartofii în oală.
Adăugați untul, smântâna, cheddarul, piperul și sarea rămasă în cartofi și amestecați aproximativ. Acoperiți pentru a se încălzi până când șunca este gata. Feliați șunca, lingurați sucurile de tigaie peste ea și serviți cu cartofii.
Presărați pătrunjelul, dacă doriți.Bacsis: folosiți o șuncă puțin mai mare (2 până la 3 kilograme) și bucurați-vă de o mulțime de resturi.