Șuncă cu aragaz lent cu Chutney de fructe

Șunca cu aragaz lent cu chutney de fructe este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 464 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, amestec de fructe și stafide, chutney de fructe și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma fructele, puteți urma acest fel principal cu Ghimbir Fructe Clare ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Cel Mai Bun Chutney De Afine Cu Aragaz Lent, Chutney De Afine Condimentat Cu Aragaz Lent, și Cotlete de porc cu aragaz lent cu Chutney de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați șuncă în aragaz lent de 3 1/2 până la 4 litri.
Se amestecă ingredientele rămase; se toarnă peste șuncă.
Acoperiți și gătiți la foc mic 6 până la 8 ore. Notă: Această rețetă a fost testată în aragazuri lente cu elemente de încălzire în partea laterală și inferioară a aragazului, nu în aragazuri care stau doar pe o bază încălzită. Pentru aragazele lente cu doar o bază încălzită, urmați instrucțiunile producătorului pentru stratificarea ingredientelor și alegerea unei temperaturi.