Șuncă condimentată și cu miere glazurată cu budincă de pâine savuroasă

Șuncă condimentată și cu miere glazurată cu budincă de pâine savuroasă
Șuncă condimentată și miere glazurată cu budincă de pâine savuroasă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 6.44 pe portie, această rețetă acoperă 66% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 3141 calorii, 237g de proteine, și 191g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați semințe de coriandru, ouă, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până scorțișoară sol ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară Răsucește ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este extraordinar. Încercați Budincă De Pâine Savuroasă, Budincă De Pâine Cu Dovleac Savuros, și Caserola De Budincă De Pâine Savuroasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru șunca glazurată condimentată și miere: Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Amestecați împreună mierea, frecați condimentele prăjite și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
MiereMiere
CimbruCimbru
3
Așezați șunca pe o pungă de hârtie maro deschisă sau pe hârtie cerată pentru o curățare ușoară. Cu vârful unui cuțit de decojit înscrieți cu atenție un model de grilă de 1 inch în jurul exteriorului șuncii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
4
Ungeți întreaga suprafață a cărnii pe toate părțile cu o parte din amestecul de miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Adăugați aproximativ 1/2 cană de apă la baza unei tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
6
Așezați bețișoarele de țelină în fundul tigaiei și apoi așezați șunca deasupra țelinei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Gatiti timp de 1 ora. La fiecare 15 minute, șuncă de ungere cu sucuri care se colectează în baza prăjitorului și a mierii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
BazaBaza
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
8
Lăsați să se odihnească 15 minute înainte de a ciopli după dorință.
9
Pentru budinca de pâine savuroasă: Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Folosind un cuțit zimțat, radeți părțile mai groase ale crustei de pe pâinea de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PâinePâine De Pâine
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
11
Tăiați pâinea în cuburi de 1 inch și puneți-o într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Întindeți cuburile de pâine într-un singur strat pe o foaie de copt cu margini de 13 pe 18 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
13
Coaceți până se prăjește ușor, aproximativ 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Scoateți din cuptor și puneți-l într-un castron mare. Lăsați cuptorul pornit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
CuptorCuptor
15
Într-o tigaie, topiți 4 linguri de unt la foc mare și gătiți, fără a agita, până devine maro de nuci, aproximativ 5 minute. Reduceți focul la mediu, adăugați ceapa și un vârf de sare și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa începe să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
16
Adăugați cimbru și gătiți timp de 10 secunde pentru a elibera parfumul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
17
Se toarnă amestecul de ceapă peste pâinea prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
18
Adăugați 3/4 cană de parmezan și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
19
Într-un castron mediu, bateți împreună laptele, ouăle și nucșoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NucșoarăNucșoară
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
20
Se toarnă amestecul de lapte peste pâine și se aruncă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
LapteLapte
21
Ungeți un vas de copt de 9 x 13 inci cu restul de 1 lingură de unt. Aranjați pâinea prăjită uniform în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
22
Turnați crema uniform peste pâine. Împrăștiați brânza albastră și restul de 2 linguri de parmezan deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AlbastrăBrânză Albastră
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
CremăCremă
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
23
Coaceți până când pâinea este maro aurie și crocantă deasupra și o lamă subțire de cuțit introdusă în cremă iese aproape curată, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
24
Scoateți vasul din cuptor și lăsați să se răcească 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
25
Tăiați în porții individuale și serviți cald.
26
Prăjiți semințele de fenicul, semințele de coriandru și boabele de piper într-o tigaie mică și grea la foc mediu. Când feniculul devine maro deschis, lucrați rapid. Porniți ventilatorul de evacuare, adăugați fulgii de ardei roșu și aruncați, aruncați, aruncați, întotdeauna sub ventilator. Întoarceți imediat amestecul de condimente pe o farfurie pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
Boabe De PiperBoabe De Piper
FeniculFenicul
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
27
Puneți amestecul într-un blender cu pudra de chili, sare și scorțișoară și amestecați până când condimentele sunt măcinate uniform. Dacă aveți o mică moară de condimente sau o râșniță de cafea dedicată măcinării condimentelor, măcinați doar fulgii de fenicul, coriandru, piper și chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Praf De ChiliPraf De Chili
CoriandruCoriandru
ScorțișoarăScorțișoară
CafeaCafea
FeniculFenicul
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
CondimenteCondimente
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
28
Se toarnă într-un castron și se aruncă cu ingredientele rămase. Păstrați amestecul de condimente într-un borcan de sticlă într-un loc răcoros și uscat sau congelați. * Vezi notele bucătarului
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CondimenteAmestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate64
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista