Șuncă Coaptă Glazurată Cu Miere (Dimensiunea Mulțimii)

Șuncă coaptă glazurată cu miere (Dimensiunea mulțimii) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 573 calorii, 49G de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Un amestec de cuișoare măcinate, miere, șuncă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată De Fructe De Miere-Lime (Mărimea Mulțimii), Fasole Afumată Cu Cârnați (Mărimea Mulțimii), și Șuncă la cuptor cu glazură de zahăr brun (Dimensiunea mulțimii).
Instrucțiuni
Așezați șunca, partea grasă în sus, pe raft în prăjire superficială. Introduceți termometrul pentru carne în suprafața șuncii la un unghi ușor sau prin capătul șuncii, astfel încât vârful să fie în centrul celei mai groase părți a șuncii și să nu atingă osul sau grăsimea.
Prăjiți 12 până la 16 minute pe kilogram în cuptorul de 325 de metri pătrați sau până când termometrul citește 120 de metri pătrați.
Scoateți șunca din cuptor.
Se toarnă picături din tigaie.
Îndepărtați orice piele din șuncă.
Tăiați ușor suprafața grasă a șuncii în forme uniforme de diamant; introduceți cuișoare întregi în fiecare diamant.
Se amestecă miere, muștar și cuișoare măcinate; periați pe șuncă. Prăjiți descoperit cu aproximativ 20 de minute mai mult sau până când termometrul citește 135 F.
Acoperiți șunca cu Cort de folie de aluminiu și lăsați-o să stea aproximativ 10 minute sau până când termometrul citește 140 PCR.