Șuncă Coaptă Glazurată Cu Miere (Dimensiunea Mulțimii)

Șuncă Coaptă Glazurată Cu Miere (Dimensiunea Mulțimii)
Șuncă coaptă glazurată cu miere (Dimensiunea mulțimii) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 573 calorii, 49G de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână cuișoare măcinate, muștar măcinat, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. în general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 60%. Încercați Șuncă Coaptă Glazurată Cu Miere (Dimensiunea Mulțimii), Salată De Fructe De Miere-Lime (Mărimea Mulțimii), și Șuncă la cuptor cu glazură de zahăr brun (Dimensiunea mulțimii) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați șunca, partea grasă în sus, pe raft în prăjire superficială. Introduceți termometrul pentru carne în suprafața șuncii la un unghi ușor sau prin capătul șuncii, astfel încât vârful să fie în centrul celei mai groase părți a șuncii și să nu atingă osul sau grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
CarneCarne
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
2
Prăjiți 12 până la 16 minute pe kilogram în cuptorul de 163° sau până când termometrul citește120.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
3
Scoateți șunca din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Se toarnă picături din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Îndepărtați orice piele din șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
6
Tăiați ușor suprafața grasă a șuncii în forme uniforme de diamant; introduceți cuișoare întregi în fiecare diamant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregiCuișoare întregi
șuncășuncă
7
Se amestecă miere, muștar și cuișoare măcinate; periați pe șuncă. Prăjiți descoperit cu aproximativ 20 de minute mai mult sau până când termometrul citește 57°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare De PământCuișoare De Pământ
MuștarMuștar
MiereMiere
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
8
Acoperiți șunca cu Cort de folie de aluminiu și lăsați să stea aproximativ 10 minute sau până când termometrul citește 60°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții12
Scor De Sănătate18
Revista