Șuncă Coaptă Glazurată Cu Miere (Dimensiunea Mulțimii)

Șuncă coaptă glazurată cu miere (Dimensiunea mulțimii) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 573 calorii, 49G de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână cuișoare măcinate, muștar măcinat, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. în general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 60%. Încercați Șuncă Coaptă Glazurată Cu Miere (Dimensiunea Mulțimii), Salată De Fructe De Miere-Lime (Mărimea Mulțimii), și Șuncă la cuptor cu glazură de zahăr brun (Dimensiunea mulțimii) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați șunca, partea grasă în sus, pe raft în prăjire superficială. Introduceți termometrul pentru carne în suprafața șuncii la un unghi ușor sau prin capătul șuncii, astfel încât vârful să fie în centrul celei mai groase părți a șuncii și să nu atingă osul sau grăsimea.
Prăjiți 12 până la 16 minute pe kilogram în cuptorul de 163° sau până când termometrul citește120.
Scoateți șunca din cuptor.
Se toarnă picături din tigaie.
Îndepărtați orice piele din șuncă.
Tăiați ușor suprafața grasă a șuncii în forme uniforme de diamant; introduceți cuișoare întregi în fiecare diamant.
Se amestecă miere, muștar și cuișoare măcinate; periați pe șuncă. Prăjiți descoperit cu aproximativ 20 de minute mai mult sau până când termometrul citește 57°.
Acoperiți șunca cu Cort de folie de aluminiu și lăsați să stea aproximativ 10 minute sau până când termometrul citește 60°.