Șuncă coaptă cu glazură de muștar-piersic

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați șunca coaptă cu glazură de muștar-piersică. O porție conține 589 calorii, 62g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 5,4 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, coadă care servește șuncă afumată din lemn de esență tare, conserve de piersici și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma nectarul de piersici, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Piersici Condimentată ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 48 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Kebab de șuncă și piersici cu glazură de marmeladă-muștar, Șuncă la cuptor cu glazură de portocale-muștar-piper, și Șuncă la cuptor cu glazură de muștar cu zahăr brun.
Instrucțiuni
Scoateți și aruncați pielea din șuncă. Folosind un cuțit de dezosare, scor de grăsime pe șuncă 1/8" adânc într-un model de diamant.
Așezați șunca, cu grăsimea în sus, pe un suport ușor uns într-o tigaie de prăjire superficială. Introduceți un termometru pentru carne, asigurându-vă că nu atinge grăsimea sau osul.
Se amestecă conservele, muștarul și 1 cană de nectar de piersici într-un castron mare; se toarnă peste șuncă.
Coaceți șunca, neacoperită, la 350 timp de 2 ore și 20 de minute sau până când termometrul pentru carne înregistrează 140, ungând cu sucuri de tigaie la fiecare 20 de minute.
Transferați șunca într-un platou de servire.
Lăsați să stea 15 minute înainte de sculptură.
Se toarnă picăturile de tigaie într-o cratiță mare.
Adăugați restul de 1 cană de nectar de piersici; aduceți la fierbere.