Șuncă coaptă cu glazură de muștar-piersic

Șuncă coaptă cu glazură de muștar-piersic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați șunca coaptă cu glazură de muștar-piersică. O porție conține 589 calorii, 62g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 5,4 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, coadă care servește șuncă afumată din lemn de esență tare, conserve de piersici și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma nectarul de piersici, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Piersici Condimentată ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 48 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Kebab de șuncă și piersici cu glazură de marmeladă-muștar, Șuncă la cuptor cu glazură de portocale-muștar-piper, și Șuncă la cuptor cu glazură de muștar cu zahăr brun.

Instrucțiuni

1
Scoateți și aruncați pielea din șuncă. Folosind un cuțit de dezosare, scor de grăsime pe șuncă 1/8" adânc într-un model de diamant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
2
Așezați șunca, cu grăsimea în sus, pe un suport ușor uns într-o tigaie de prăjire superficială. Introduceți un termometru pentru carne, asigurându-vă că nu atinge grăsimea sau osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
CarneCarne
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
Se amestecă conservele, muștarul și 1 cană de nectar de piersici într-un castron mare; se toarnă peste șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nectar De PiersiciNectar De Piersici
ConservăConservă
MuștarMuștar
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Coaceți șunca, neacoperită, la 350 timp de 2 ore și 20 de minute sau până când termometrul pentru carne înregistrează 140, ungând cu sucuri de tigaie la fiecare 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Transferați șunca într-un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
6
Lăsați să stea 15 minute înainte de sculptură.
7
Se toarnă picăturile de tigaie într-o cratiță mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
8
Adăugați restul de 1 cană de nectar de piersici; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nectar De PiersiciNectar De Piersici
9
Serviți sosul cu șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
șuncășuncă
10
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 48 m.
Porții10
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista