Șuncă Aromată Condimentată

Șuncă Aromată Condimentată
Aromatic Condimentat sunca ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 238 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $ 2.31 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți aproximativ, vin, semințe de fenicul și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza anasonul stelar, puteți urma acest fel principal cu Scones Mini Star-Anason ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce este bine. Încercați Curcan condimentat marocan cu tigaie aromată de portocale Jus, Caserola de șuncă și fasole verde, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați gammonul într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GammonGammon
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați toate ingredientele pentru șuncă în tigaie, adăugând mai multă apă dacă șunca nu este acoperită. Se aduce la fierbere, înainte de a reduce căldura la foc mic și acoperă parțial tigaia. Gatiti aproximativ 2 1/2 pana la 3 ore, aproximativ 1 ora pe kilogram timp de fierbere, plus inca 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Când sunteți gata să glazurați șunca, Preîncălziți cuptorul la 440 grade F (230 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
4
Scoateți șunca din lichid și așezați șunca pe o scândură. Îndepărtați coaja și puțin din stratul de grăsime dacă este foarte gros și tăiați un model de diamant în grăsimea rămasă cu un cuțit ascuțit în linii de aproximativ 3/4 inci. Stud fiecare diamant cu un cățel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Puneți jeleul, scorțișoara, ardeiul și oțetul de vin roșu într-o cratiță și bateți împreună la foc mare, aducându-l la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Lăsați tigaia să se îndepărteze, astfel încât glazura să se reducă la o consistență asemănătoare siropului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Așezați un strat de folie peste o tavă de prăjire suficient de mare pentru a ține șunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Așezați șunca deasupra foliei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
9
Turnați glazura peste șunca cu cuișoare și apoi transferați-o în cuptor. Gatiti aproximativ 15 minute sau pana cand grasimea glazurata este lustruita. Lăsați carnea să se odihnească într-un loc cald timp de cel puțin 15 minute înainte de a o sculpta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții12
Scor De Sănătate16
Revista