Șuncă, anghinare și pilaf de lămâie
Pilaf de șuncă, anghinare și lămâie este un fel principal care servește 4. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 646 calorii, 37g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Un amestec de ulei de măsline, ceapă, bulion de legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Anghinare Orzo Pilaf, Ricotta, spanac și șuncă umplute piept de pui Marsala cu Pilaf de nuci de pin, și Pufuri De Șuncă De Anghinare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, apoi adăugați ceapa și prăjiți câteva minute până când începeți să se înmoaie. Se amestecă orezul, apoi se toarnă bulionul și se aduce la fierbere. Acoperiți și gătiți timp de 5 minute.
Adăugați anghinarea, șunca, jumătate din coaja de lămâie și tot sucul în tigaie. Acoperiți și gătiți încă 5-7 minute până când orezul este fraged. Se amestecă menta, apoi se împarte între patru boluri și se împrăștie peste coaja rămasă.