Șuncă Afumată, Radicchio Prăjită Și Panini Cu Brânză

Nevoie de o curs principal fără lactate? Șuncă afumată, Radicchio prăjită și Panini cu brânză ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 2 și costă 2,95 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 339 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați radicchio, ciabatta, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Panini calzi cu Taleggio, Radicchio la grătar și Speck, Șuncă la grătar, brânză și Panini de ardei roșu prăjit, și Brânză de capră și panini de ardei prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Așezați panele de radicchio pe o tigaie mică și stropiți cu aproximativ 2 linguri de ulei de măsline. Condimentează cu sare și piper și acoperă tigaia cu folie de aluminiu. (Acoperirea tigaiei permite radicchio să se aburească și să se prăjească în același timp.) Gatiti pana se rumeneste foarte fraged si usor, aproximativ 30 de minute. (Radicchio poate fi prăjit cu o zi înainte.)
Încălziți un grătar panini sau sandwich până când este fierbinte (400 F până la 450 F). Dacă nu aveți un grătar panini, încălziți o tigaie pentru grătar sau o tigaie din fontă la foc mediu-mic. Bateți radicchio uscat, dacă este necesar, și tăiați orice miez dur. Faceți două sandvișuri, stratificând șunca, brânza și radicchio. (Nu puteți folosi tot radicchio.)
Periați exteriorul sandvișurilor cu ulei de măsline și grătiți în presă timp de 9 până la 10 minute; vrei să crocanți și să rumenești pâinea și să topești puțin brânza, dar carnea nu trebuie să fie excesiv de fierbinte. Dacă folosiți o tigaie, cântăriți sandvișurile în jos cu o altă tigaie grea setată deasupra. Gatiti timp de 2 pana la 3 minute pe fiecare parte, urmarindu-le cu atentie si regland caldura dupa cum este necesar.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
În primăvara anului 2005, Scott a deschis Alto, care se concentrează pe bucătăria din nordul Italiei. Numit unul dintre cei mai buni zece bucătari noi din țară în 2004 de Food & Wine, Scott și-a cultivat stilul de gătit în unele dintre cele mai bune bucătării italiene din Manhattan, inclusiv San Domenico, il Toscanaccio și Chianti.Joanne McAllister Smart este co-autor cu Gordon Hamersley de la Bistro Cooking at Home și editor Al Fine Cooking ' s Cooking New American, ambii câștigători ai Premiului IACP. Colaborator regulat la revista Fine Cooking, locuiește în Connecticut împreună cu soțul și cei doi copii.