Șuncă afumată cu aragaz lent și tocană de fasole Bleumarin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați șuncă afumată cu aragaz lent și tocană de fasole marină. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 316 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.42 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână morcovi, țelină, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Încercați Supă de fasole marină, slănină și spanac (aragaz sub presiune, aragaz lent sau aragaz), Supă De Fasole Bleumarin Cu Aragaz Lent, și Supă De Fasole Navy Fumurie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri, amestecați toate ingredientele, cu excepția pătrunjelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Capac; gatiti la foc mic 10-12 ore sau pana cand fasolea este frageda. Se amestecă pătrunjelul înainte de servire.