Șuncă afumată condimentată cu chutney de Mango-afine
Șuncă afumată condimentată cu chutney de Mango-afine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 2,27 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 98G de proteine, 77g de grăsime, și un total de 1204 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de apă, semințe de coriandru, semințe de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până sherry uscat ai putea urma acest curs principal cu Budincă de pâine și unt ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Chutney De Mango Condimentat, Chutney De Afine Mango, și Salată De Gelatină Condimentată Cu Afine-Chutney pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Scoateți coaja din șuncă și tăiați grăsimea într-un strat de 1/2 inch. Folosind un cuțit ascuțit, marcați grăsimea într-un model încrucișat fără a tăia carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Puneți șunca într-o tigaie mare, cu grăsime în sus; adăugați cidrul și sherry și acoperiți ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Creveți Sotați
4
Coaceți timp de 4 ore, ungând cu sucurile de tigaie la fiecare jumătate de oră; adăugați apă dacă tigaia pare uscată. Șunca se face când este aurie și un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
5
Transferați pe o foaie de copt robustă.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Într-o tigaie medie, prăjiți semințele de coriandru, chimen, fenicul și cardamom la foc moderat până când sunt parfumate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Cardamom
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Se transferă într-o mașină de tocat condimente și se lasă să se răcească complet, apoi se macină grosier.
8
Se amestecă zahărul, sarea și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
9
Presărați amestecul de condimente peste șuncă, presându-l ușor în grăsimea încrucișată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, Optional
10
Coaceți șunca aproximativ 20 de minute, până când crusta este aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Transferați șunca pe o tăietură și lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
12
Puneți tigaia la foc mare până la sfârâit.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
13
Adăugați 1 cană de apă și fierbeți, răzuind bucățile rumenite, până se reduce la 1/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
14
Turnați sucurile de tigaie într-un castron și îndepărtați grăsimea. Tăiați șunca în felii subțiri și aranjați pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
15
Se servește cu sucurile de tigaie și chutney-ul de Mango-afine.