Șofran fiert creveți cu fenicul ras și citrice Vinaigrette
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal pescatarian? Șofran fiert creveți cu fenicul ras și citrice Vinaigrette ar putea fi o rețetă uimitoare pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 47G de grăsime, și un total de 667 calorii. Pentru $ 5.13 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de roșii, fenicul cu bulb, creveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Crocantă Pan Seared Florida Snapper cu crema de fructe pasiune și Florida citrice și salată de fenicul ras, garnisit cu Sauteed Florida Gulf creveți și gem picant Mango verde, Salată de citrice, țelină și fenicul ras, și Stridii în supă de fenicul-șofran pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: frigarui de bambus de 6 inci
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Scoateți capetele și cojile din creveți, păstrând cozile intacte și rezervați. Devein creveți și pus deoparte pe gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Vermut Stropitor
4
Pentru lichidul de braconaj: abrupți șofranul în vinul alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
șofran
5
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare, cu fundul greu, la foc mediu-mare, până când uleiul alunecă ușor peste tigaie, adăugați capetele și cojile de creveți rezervate și gătiți până capătă o culoare Roșu-portocaliu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
3 Bețișoare De Covrig
(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Adăugați fenicul, ceapa, morcovul și maro ușor, aproximativ 2 minute. Folosind o răzătoare de brânză, radeți ușor roșia în bulion și gătiți încă 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Răzătoare
7
Adăugați amestecul de vin alb și șofran, apă, tarhon întreg și busuioc întreg. Se aduce la fierbere și se reduce la foc mic timp de 45 de minute, scimming frecvent. Se strecoară și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
șofran
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
8
Pentru frigarui: așezați creveții pe o frigăruie, străpungând coada și corpul, aproximativ 3 per frigăruie. Se condimentează cu sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
9
Întoarceți lichidul de braconaj în aragaz și încălziți la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
10
Adăugați frigăruile de creveți în lichid și gătiți, până când creveții sunt fermi și tocmai gătiți, având grijă să nu gătiți prea mult, aproximativ 2 până la 2 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
11
Serviți deasupra fenicul ras cu vinetă de citrice și garnisiți cu frunze de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
12
Aranjați cu grijă fenicul, avocado și grapefruit pe o farfurie și îmbrăcați-vă cu vinetă de citrice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
1 Ardei Arbol Uscat
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
13
Într-un vas de amestecare de dimensiuni medii, amestecați usturoiul, mierea, muștarul, oțetul, sucul de lămâie, sucul de portocale și sarea. Turnați treptat uleiul de măsline și uleiul de canola în amestec în timp ce bateți. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Fripturi De Carne Din New York
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Anne Amie Pinot Gris. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.