Șofran, dovlecei și cuscus din plante
Șofranul, dovlecelul și cuscusul din plante necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.06 pe portie, veți obține o farfurie care servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 218 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime per portie. 28 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, piper, dovlecei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce este destul de bun. Încercați Panglici de dovlecei cu cuscus de șofran, Spanac și ierburi conopidă cuscus umplute dovlecei, și Cuscus Șofran pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți bulionul de pui la fiert într-o cratiță mică și opriți focul.
Adăugați firele de sare, piper, chimen și șofran și lăsați să se absoarbă cel puțin 15 minute.
Între timp, încălziți uleiul de măsline și topiți untul într-o tigaie.
Adăugați dovlecelul și gătiți timp de 5 minute sau până se rumenesc ușor. Aduceți stocul de pui înapoi la fierbere.
Așezați cuscusul într-un castron mare și adăugați dovleceii fierți.
Se toarnă bulionul de pui fierbinte peste ele. Acoperiți vasul bine cu folie de plastic și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 15 minute.
Adăugați busuiocul și pătrunjelul. Aruncați cuscusul și ierburile cu o furculiță și serviți cald sau la temperatura camerei.