Șnițel Ușor
Schnitzel ușor ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 322 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,82 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați făină, parmezan, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Schnitzel De Pui, Schnitzel de vită, și Schnitzel De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă; Lira la grosimea de 1/2 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Presărați puiul cu sare și piper.
Așezați făina într-un castron puțin adânc.
Combinați muștarul și oul într-un vas superficial.
Combinați pesmetul, brânza, pătrunjelul, arpagicul și usturoiul într-un vas puțin adânc. Dragă 1 jumătate de piept de pui în făină, întorcându-se la acoperire; scuturați excesul de făină. Scufundați în amestec de ouă; dragă în amestec de pesmet. Repetați procedura cu puiul rămas, făina, amestecul de ouă și amestecul de pesmet.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați pui; saut 2 1/2 minute sau până se rumenesc.
Se ia de pe foc. Întoarceți puiul; puneți tigaia în cuptor.
Coaceți la 350 timp de 10 minute sau până când puiul este gata.
Serviți cu pene de lămâie, dacă doriți.