Șnițel Ușor

Șnițel Ușor
Schnitzel ușor ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 322 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,82 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați făină, parmezan, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Schnitzel De Pui, Schnitzel de vită, și Schnitzel De Porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă; Lira la grosimea de 1/2 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
știft De Rulareștift De Rulare
3
Presărați puiul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
4
Așezați făina într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Combinați muștarul și oul într-un vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
OuăOuă
6
Combinați pesmetul, brânza, pătrunjelul, arpagicul și usturoiul într-un vas puțin adânc. Dragă 1 jumătate de piept de pui în făină, întorcându-se la acoperire; scuturați excesul de făină. Scufundați în amestec de ouă; dragă în amestec de pesmet. Repetați procedura cu puiul rămas, făina, amestecul de ouă și amestecul de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
PesmetPesmet
Pui întregPui întreg
PătrunjelPătrunjel
BrânzăBrânză
ArpagicArpagic
UsturoiUsturoi
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
OuăOuă
7
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați pui; saut 2 1/2 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
9
Se ia de pe foc. Întoarceți puiul; puneți tigaia în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
10
Coaceți la 350 timp de 10 minute sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Serviți cu pene de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista