Șerpi pe un băț
Șerpii pe un băț ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 121 calorii, 13g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 20. Dacă aveți la îndemână frigarui de bambus, rădăcină de ghimbir, fulgi de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 25 de minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ PBJ pe un băț, Porc pe un băț, și S ' mores pe un băț.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați sos de soia, suc de lămâie, miere, ulei de susan, ghimbir, fulgi de piper și usturoi.
Tăiați fiecare pui fraged pe jumătate pe lungime.
Așezați în sticlă superficială sau vas de plastic.
Se toarnă marinada peste pui; întoarceți-vă la strat. Capac; refrigerați 2 ore, amestecând ocazional. Între timp, înmuiați frigarui de bambus în apă cu cel puțin 30 de minute înainte de utilizare pentru a preveni arderea.
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Scoateți puiul din marinată; aruncați marinada. Filetați 1 fâșie de pui pe fiecare frigărui, răsucind puiul pe frigărui pentru a arăta ca un șarpe.
Puneți frigarui pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gatiti 6 minute, rotind o data, pana cand puiul nu mai este roz in centru.
Aranjați puiul pe platou; se presara cu ceapa verde.
Se servește cu sos de arahide.