Șerbet De Tofu Cu Banane-Căpșuni
Banana-căpșuni tofu Sherbet ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 142 calorii. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați banane, căpșuni, concentrat de suc de portocale și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Șerbet de căpșuni-banane, Strawberry-banana Tofu Shake, și Șerbet De Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți tofu într-un colizor timp de aproximativ 5 minute, apoi uscați cu prosoape de hârtie.
Într-un blender sau robot de bucătărie, combinați tofu, banane, concentrat de suc de portocale, vanilie, căpșuni și 4 linguri de miere; se învârte până se omogenizează. Gustați și adăugați mai multă miere, dacă doriți.
Pentru a răci rapid, turnați amestecul de tofu într-un castron și cuibați în apă cu gheață; amestecați des până la rece, aproximativ 5 minute. În caz contrar, acoperiți și răciți până la rece, aproximativ 1 oră.
Se toarnă amestecul de tofu într-un aparat de înghețată (1 qt. sau mai mare). Înghețați conform instrucțiunilor producătorului până când dasher este greu de întors sau mașina se oprește.
Serviți sau acoperiți și congelați până când sunt ferme, cel puțin 3 ore. Dacă șerbetul devine prea tare, înmuiați într-un cuptor cu microunde la jumătate de putere (50%), verificând la intervale de 15 secunde, până când poate fi scos, 30 până la 60 de secunde în total.