Șerbet De Mango-Nucă De Cocos

Șerbet De Mango-Nucă De Cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați șerbetul de Mango-nucă de cocos. O porție conține 207 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mango, nucă de cocos, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Șerbet De Mango-Nucă De Cocos, Șerbet De Afine Mango, și Sherbet De Nucă De Cocos-Ananas Torte.

Instrucțiuni

1
Combinați mango cubat, zahăr, 1 lingură suc de lămâie și lapte de cocos într-un blender; procesați până când amestecul este neted, răzuind părțile laterale, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă amestecul în cutia congelatorului unui congelator de înghețată și se congelează conform instrucțiunilor producătorului pentru a servi consistența moale. Lingurați șerbetul într-un recipient sigur pentru congelator; acoperiți și congelați 2 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șerbetșerbet
CremăCremă
GheațăGheață
3
Presărați fiecare porție cu nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista