Șerbet De Mango-Nucă De Cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați șerbetul de Mango-nucă de cocos. O porție conține 207 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mango, nucă de cocos, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Șerbet De Mango-Nucă De Cocos, Șerbet De Afine Mango, și Sherbet De Nucă De Cocos-Ananas Torte.
Instrucțiuni
Combinați mango cubat, zahăr, 1 lingură suc de lămâie și lapte de cocos într-un blender; procesați până când amestecul este neted, răzuind părțile laterale, după cum este necesar.
Se toarnă amestecul în cutia congelatorului unui congelator de înghețată și se congelează conform instrucțiunilor producătorului pentru a servi consistența moale. Lingurați șerbetul într-un recipient sigur pentru congelator; acoperiți și congelați 2 ore sau până când este ferm.
Presărați fiecare porție cu nucă de cocos.