Șerbet De Mango-Lime

Șerbet De Mango-Lime
Sorbetul de Mango-Lime ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă 73 de cenți pe porție. O porție conține 100 de calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 36 de minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, coajă de tei, piure de mango și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Șerbet De Lime-Mango, Șerbet De Mango-Lime, și Șerbet De Tei De Mango.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un castron. Acoperiți și răciți 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă amestecul în cutia congelatorului unui congelator de înghețată; congelați conform instrucțiunilor producătorului. Lingurați sorbetul într-un recipient sigur pentru congelator; acoperiți și congelați 1 oră sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SorbetSorbet
CremăCremă
GheațăGheață
3
Garnisiți cu coajă de tei, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal

Echipamente

DificultateExpert
Gata În2 hrs, 36 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista