Șerbet De Mango-Lime
Sorbetul de Mango-Lime ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă 73 de cenți pe porție. O porție conține 100 de calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 36 de minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, coajă de tei, piure de mango și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Șerbet De Lime-Mango, Șerbet De Mango-Lime, și Șerbet De Tei De Mango.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-un castron. Acoperiți și răciți 1 oră.
Se toarnă amestecul în cutia congelatorului unui congelator de înghețată; congelați conform instrucțiunilor producătorului. Lingurați sorbetul într-un recipient sigur pentru congelator; acoperiți și congelați 1 oră sau până când este ferm.
Garnisiți cu coajă de tei, dacă doriți.