Șerbet De Mango
Sorbetul de Mango este un desert care servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 795 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru $ 4.59 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 427 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți zahăr, apă, mango și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Încercați Sorbetto di mango (șerbet de Mango), Șerbet De Mango, și Șerbet De Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți zahărul, sarea și apa într-o cratiță medie până când zahărul și sarea s-au dizolvat complet. Se lasă deoparte să se răcească.
Pregătiți mango: folosiți un cojitor de legume pentru a curăța coaja exterioară a mango-urilor. Apoi tăiați carnea departe de sămânța albă plată mare din Centrul mango-ului. Aruncați semințele și coaja. Tăiați dur carnea de mango. Ar trebui să aveți aproximativ 3 1/2 până la 4 căni de mango tocat.
Amestecați mango, sirop simplu, suc de lămâie:
Puneți bucățile de mango, siropul simplu și sucul de lămâie într-un blender. Se amestecă până se omogenizează complet.
Se toarnă într-un castron mediu, se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider până se răcește complet.
Procesați în aparatul de înghețată: când sunteți gata să puneți mango pur de lime răcit în aparatul dvs. de înghețată, amestecați tequila, romul, vodca (dacă utilizați) sau siropul de porumb.
Procesați amestecul în aparatul dvs. de înghețată (Amazon vinde unul bun) conform instrucțiunilor producătorului de înghețată.
Înghețați până la fermitate:
Transferați amestecul într-un recipient de depozitare din plastic și congelator în congelator până când este ferm, cel puțin 6 ore.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Sorbetul de Mango poate fi asociat cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.