Șerbet De Lămâie Meyer
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și desert prietenos cu fodmap? Sorbetul de lămâie Meyer ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 84 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahăr, apă, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 170 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Vă este adus prin simple rețete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Încercați Șerbet De Lămâie Meyer, Șerbet De Lămâie Și Busuioc Meyer, și Salată de varză tocată cu vinetă de lămâie Meyer (cu un înlocuitor ușor de lămâie Meyer) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți sirop simplu, lăsați să se răcească: într-o cratiță mică la foc mediu, faceți un sirop simplu încălzind zahărul, coaja de lămâie și apa până când zahărul s-a dizolvat complet.
Se ia de pe foc, se lasă să se răcească, se strecoară coaja de lămâie.
Se amestecă sucul de lămâie. Se răcește, fie la frigider, fie prin plasarea într-un vas metalic peste o baie de gheață.
Procesați în aparatul de înghețată: odată ce amestecul s-a răcit bine, congelați-l în aparatul de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Dacă nu aveți un aparat de înghețată, puteți turna amestecul într-o tigaie superficială și puteți îngheța în congelator până când este semi-solid. Apoi luați o furculiță și pufați-o, returnând-o congelatorul pentru a îngheța ferm. Apoi puneți un robot de bucătărie sau un blender pentru a procesa până la omogenizare.
Așezați sorbetul într-un recipient etanș și congelați până când este gata de servit.
Serviți: scoateți, de preferință, cu un pepene galben.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru sorbetul de lămâie. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "