Șerbet De Căpșuni-Zară
Șerbetul de căpșuni-zară este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 15 porții. O porție conține 78 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți zară, garnisiți: crenguțe de mentă, extract de vanilan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 21%. Încercați Șerbet De Căpșuni Cu Lapte, Șerbet De Zară De Căpșuni, și Șerbet De Căpșuni-Zară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Procesați căpșunile într-un robot de bucătărie sau blender 30 de secunde sau până la netezire, oprindu-vă să răzuiți părțile laterale.
Turnați piureul de căpșuni printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă într-un bol mare, apăsând cu spatele unei linguri. Aruncați solidele.
Adăugați zară, zahăr și vanilie în piure; amestecați până se amestecă bine. Acoperiți și răciți 1 oră.
Se toarnă amestecul de căpșuni în recipientul congelator al unui 1 1/2-qt. aparat electric de înghețată și înghețați conform instrucțiunilor producătorului. (Instrucțiunile și orele pot varia.)
*1 (16-oz.) pachet căpșuni congelate, decongelate, pot fi înlocuite.