Șerbet De Busuioc De Tei

Șerbet De Busuioc De Tei
Această rețetă face 8 porții cu 221 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, zahăr, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Sorbet Thailandez De Busuioc, Nucă De Cocos Și Tei, Sorbet De Busuioc De Cireș, și Sorbet De Busuioc De Piersici.

Instrucțiuni

1
Combinați zahărul, 1 cană de suc și siropul de porumb într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Gatiti 2 minute sau pana se topeste zaharul, amestecand continuu. Se amestecă busuiocul. Gatiti 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
BusuiocBusuioc
SucSuc
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc.
3
Se toarnă amestecul într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați restul de 1 cană de suc, 2 căni de apă și 1 lingură de coajă. Acoperiți și răciți. Se strecoară amestecul printr-o sită fină; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
5
Se toarnă amestecul într-o cutie de Congelator a unui congelator de înghețată; congelați conform instrucțiunilor producătorului. Puneți amestecul într-un recipient sigur pentru congelator; acoperiți și congelați 1 oră sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
GheațăGheață
6
Se ornează cu coajă rasă fin, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista