Șerbet De Badam (Migdale)

Șerbet De Badam (Migdale)
Badam (migdale) șerbet durează aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 315 calorii, 10g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr de cofetari, migdale măcinate, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, care nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cafea cu gheață și șerbet de migdale, Șerbet Delicios De Zmeură, Afine Și Migdale, și Badam Halwa / cum să faci badam halwa / Diwali ușor.

Instrucțiuni

1
Combinați laptele, smântâna, migdalele măcinate, zahărul cofetarilor și apa de trandafir într-un blender și amestecați până se amestecă bine și se omogenizează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Făină De MigdaleFăină De Migdale
Apa De TrandafiriApa De Trandafiri
CremăCremă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se servește peste gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheațăGheață

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru șerbet. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista