Champagne-feta Risotto este un fără gluten rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 324 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ceapă, busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 48%. Încercați A rămas peste vin sau șampanie? Nici O Problemă! Somn prăjit peste Risotto de șampanie cu sos de tigaie de șampanie, Risotto Cu Șampanie, și Risotto Cu Șampanie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți primele 3 ingrediente la foc mic într-o cratiță medie (nu fierbeți). Păstrați cald la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se adauga ceapa, si saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel
4
Adăugați orez; saut 2 minute. Se amestecă șampania; gătiți 1 minut sau până când lichidul este absorbit. Se amestecă 1 cană de amestec de bulion; gătiți timp de 5 minute sau până când lichidul este aproape absorbit, amestecând constant. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Adăugați amestecul de bulion rămas, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 25 de minute în total). Se amestecă feta.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.