Șampanie-Ceapă Cipollini Glazurată
Dacă $ 2.28 pe portie se încadrează în bugetul dvs., ceapa Cipollini glazurate-șampanie ar putea fi un excelent fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 6 porții cu 82 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați crengute de cimbru, sare kosher, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ceapă Cipollini Cu Glazură Balsamică, Cartofi dulci glazurați cu arțar cu ceapă Cipollini, și Morcovi glazurați și ceapă Cipollini cu coriandru și portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați ceapa în strat uniform în tigaie de 10 inci. Se amestecă zahărul și următoarele 4 ingrediente (prin 2 căni de șampanie); se aduce la fierbere la foc mare.
Lăsați amestecul să reducă 78 de minute sau până când aproape tot lichidul s-a evaporat.
Reduceți focul la mediu-mic; continuați să gătiți, amestecând frecvent timp de 78 de minute sau până când ceapa este fragedă și aurie.
Adăugați restul de 2 linguri de șampanie în tigaie; răzuiți bucățile rumenite în partea de jos cu spatula.
Îndepărtați crenguța de cimbru și transferați ceapa în vasul de servire.
Garnisiți cu cimbru suplimentar, dacă doriți.