Șalotă Prăjită Crocantă

Șalotă Prăjită Crocantă
Șalotele prăjite crocante ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 103 calorii, 0g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Orez Prăjit Cu Șalotă Crocantă, Salată verde prăjită cu șalotă crocantă, și Salată verde prăjită cu șalotă crocantă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, încălziți uleiul la mediu-mare până când înregistrează 275 km F pe un termometru prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați șalotele și gătiți, amestecând, până se rumenesc deschis, aproximativ 8 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați șalotele pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Creșteți căldura la mare și așezați o sită cu ochiuri fine peste un vas termorezistent. Când uleiul înregistrează 350 de litri F pe termometrul de prăjit, adăugați șalotele odată prăjite și gătiți doar până când sunt crocante și bine rumenite, aproximativ 1-2 secunde, urmărind cu atenție, astfel încât șalotele să nu se ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
SitaSita
BolBol
4
Se toarnă imediat uleiul și șalotele prin sită pentru a opri gătitul, apoi se transferă în șalotă pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge. Rezervați uleiul pentru o altă utilizare. Șalotele se vor păstra, depozitate într-un recipient etanș, timp de 1 zi, dar sunt cele mai bune în ziua în care sunt făcute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
SitaSita
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista