Șalotă Prăjită Crocantă
Șalotele prăjite crocante ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 103 calorii, 0g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Orez Prăjit Cu Șalotă Crocantă, Salată verde prăjită cu șalotă crocantă, și Salată verde prăjită cu șalotă crocantă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, încălziți uleiul la mediu-mare până când înregistrează 275 km F pe un termometru prăjit.
Adăugați șalotele și gătiți, amestecând, până se rumenesc deschis, aproximativ 8 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați șalotele pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Creșteți căldura la mare și așezați o sită cu ochiuri fine peste un vas termorezistent. Când uleiul înregistrează 350 de litri F pe termometrul de prăjit, adăugați șalotele odată prăjite și gătiți doar până când sunt crocante și bine rumenite, aproximativ 1-2 secunde, urmărind cu atenție, astfel încât șalotele să nu se ardă.
Se toarnă imediat uleiul și șalotele prin sită pentru a opri gătitul, apoi se transferă în șalotă pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge. Rezervați uleiul pentru o altă utilizare. Șalotele se vor păstra, depozitate într-un recipient etanș, timp de 1 zi, dar sunt cele mai bune în ziua în care sunt făcute.