Șalotă glazurată cu vin roșu
Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 210 calorii, 0g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de frunze de dafin, sare, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Terină de rață cu șalotă glazurată cu vin, Filet de vită cu șalotă și glazură de vin roșu, și Șalotă prăjită la tigaie cu glazură de vin Sherry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Șalotele pot fi gătite cu câteva ore înainte și reîncălzite ușor înainte de servire.
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați șalotele și gătiți, întorcând ocazional, aproximativ 5 minute, până devin aurii.
Adăugați vinul roșu, oțetul, zahărul, cimbru și frunza de dafin și condimentați cu sare. Acoperiți parțial și fierbeți la foc mic timp de 30 de minute sau până se înmoaie.
Transferați șalotele într-un castron de servire, folosind o lingură cu fante. Creșteți căldura la mare și fierbeți lichidul de gătit până când este siropos.
Se ia de pe foc și se amestecă untul rămas.
Aruncați frunza de dafin și crenguța de cimbru și turnați sosul peste șalotă; serviți imediat.