Şuncă la grătar şi potcoava Beerbit
Sunca la gratar si potcoava Beerbit ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 4 și costă 5,77 USD per porție. O porție conține 1416 calorii, 38 g de proteine și 116 g de grăsimi. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți sare și piper kosher, fripturi de șuncă, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, le puteți face. Va fi un succes la evenimentul tău The Fourth Of July. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt prăjitura de nuntă cu strat de potcoavă, fripturile de șuncă la grătar și fripturile de șuncă la grătar.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Pentru sosul beerbit: Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați făina și amestecați până la culoare, aproximativ 5 minute.
Adăugați laptele și berea și amestecați. Se fierbe până la grosime, aproximativ 10 minute. Apoi adăugați Sriracha și brânza jack.
Se ia de pe foc si se amesteca pana se topeste branza. Ajustați condimentul cu sare și piper.
Pentru cartofii strânși: preîncălziți uleiul la 350 de grade F. Folosind un set de mandolină cu accesoriul julienne, treceți cu grijă cartofii, creând bețișoare subțiri de chibrit.
Puneți cartofii într-o strecurătoare și clătiți cu apă pentru a îndepărta excesul de amidon. Apoi puneți-l pe o tavă de copt tapetată cu un șervețel și uscați cât puteți.
Puneți cu grijă o mână de cartofi prăjiți în uleiul încins și prăjiți-i până devin crocante, aproximativ 2 minute. Țineți cartofii în mișcare și nu vă îndepărtați, aceste șnururi mici de pantofi merg repede!
Se scurg pe o tava de copt tapetata cu hartie si se presara cu sare de usturoi imediat ce ies din friteuza.
Pentru prepararea sandvișului: pe pâinea prăjită din Texas, așezați șunca, apoi o grămadă de șnururi, apoi puneți sosul rarebit peste tot.
Se orneaza cu patrunjel tocat.