Şuncă de caise la cuptor

Şuncă de caise la cuptor
Sunca coaptă cu caise durează aproximativ 1 oră și 50 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 329 de calorii , 31 g de proteine și 13 g de grăsimi . Această rețetă servește 14 și costă 2,93 USD per porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită conserve de caise, muștar măcinat, șuncă și zahăr brun. Funcționează bine ca fel principal. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 61% , care este solid. Rețete similare includ scoici la cuptor cu șuncă de Parma , Medaglioni Di Polentan E Prosciutto Al Forno – Medalioane de mămăligă la cuptor cu șuncă și șuncă la cuptor .

Instrucțiuni

1
Puneți șunca pe un grătar într-o tigaie mică. Înscrieți suprafața șuncii, făcând forme de romb adânc de 1/2 inch; introduceți câte un cuișoare în fiecare diamant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2
Combinați conservele și muștarul; întins peste șuncă. Puneți zahăr brun în amestecul de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Nectarine Proaspete Decojite Felii Subtiri2 Cani De Nectarine Proaspete Decojite Felii Subtiri
ConservăConservă
Orez Cu Bob Lung Gătit, RăcitOrez Cu Bob Lung Gătit, Răcit
16 Frigarui (6 Inchi).16 Frigarui (6 Inchi).
1 Cană șifonată De Frunze De Kale1 Cană șifonată De Frunze De Kale
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
3
Coaceți la 325° timp de 1-3/4 până la 2-1/4 ore sau până când un termometru arată 140°.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sau 2 Carti Mari De Miel, FrantuitiSau 2 Carti Mari De Miel, Frantuiti
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții14
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista