Şuncă de caise la cuptor
Sunca coaptă cu caise durează aproximativ 1 oră și 50 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 329 de calorii , 31 g de proteine și 13 g de grăsimi . Această rețetă servește 14 și costă 2,93 USD per porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită conserve de caise, muștar măcinat, șuncă și zahăr brun. Funcționează bine ca fel principal. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 61% , care este solid. Rețete similare includ scoici la cuptor cu șuncă de Parma , Medaglioni Di Polentan E Prosciutto Al Forno – Medalioane de mămăligă la cuptor cu șuncă și șuncă la cuptor .
Instrucțiuni
Puneți șunca pe un grătar într-o tigaie mică. Înscrieți suprafața șuncii, făcând forme de romb adânc de 1/2 inch; introduceți câte un cuișoare în fiecare diamant.
Combinați conservele și muștarul; întins peste șuncă. Puneți zahăr brun în amestecul de caise.
Coaceți la 325° timp de 1-3/4 până la 2-1/4 ore sau până când un termometru arată 140°.