Şuncă cu sos de portocale

Şuncă cu sos de portocale
Șunca cu sos de portocale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de aperitive. Această rețetă face 20 de porții cu 412 calorii , 30 g de proteine și 23 g de grăsime fiecare. Pentru 71 de cenți per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Dacă aveți cuișoare măcinate, bulion de pui, suc de portocale și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 50% , acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt șunca cu glazură de marmeladă de portocale și rozmarin , salată de avocado și portocale cu sos de portocale și ghimbir și portocale Rava Kesari - Griș cu aromă de portocale Halwa - Navratri Naivedyam .

Instrucțiuni

1
Scoateți pielea de pe șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
2
Puneți pe un grătar într-o tavă de prăjire mică.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Combinați sucul de portocale și bulionul; se toarnă peste șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
4
Se presară cu cuișoare. Acoperiți și coaceți la 325° timp de 1 până la 1-1/2 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Combinați ingredientele pentru glazură; lingura peste sunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
6
Coaceți, descoperit, cu 20-30 de minute mai mult sau până când un termometru pentru carne indică 140° și șunca este încălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Scoateți șunca într-un platou de servire și păstrați-l la cald. Strecurați picăturile din tigaie; degresat degresat. Într-o cratiță, combinați sucul de portocale, zahărul brun și ghimbirul. Se amestecă picăturile din tigaie, portocalele și stafidele. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 15-20 de minute. Îngroșați dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Se serveste cu sunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții20
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista