Şuncă cu sos de portocale

Şuncă cu sos de portocale
Șunca cu sos de portocale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de aperitive. Această rețetă face 20 de porții cu 412 calorii , 30 g de proteine și 23 g de grăsime fiecare. Pentru 71 de cenți per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Dacă aveți cuișoare măcinate, bulion de pui, suc de portocale și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 50% , acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt șunca cu glazură de marmeladă de portocale și rozmarin , salată de avocado și portocale cu sos de portocale și ghimbir și portocale Rava Kesari - Griș cu aromă de portocale Halwa - Navratri Naivedyam .

Instrucțiuni

1
Scoateți pielea de pe șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
2
Puneți pe un grătar într-o tavă de prăjire mică.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Combinați sucul de portocale și bulionul; se toarnă peste șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
4
Se presară cu cuișoare. Acoperiți și coaceți la 325° timp de 1 până la 1-1/2 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
5
Combinați ingredientele pentru glazură; lingura peste sunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
6
Coaceți, descoperit, cu 20-30 de minute mai mult sau până când un termometru pentru carne indică 140° și șunca este încălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
7
Scoateți șunca într-un platou de servire și păstrați-l la cald. Strecurați picăturile din tigaie; degresat degresat. Într-o cratiță, combinați sucul de portocale, zahărul brun și ghimbirul. Se amestecă picăturile din tigaie, portocalele și stafidele. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 15-20 de minute. Îngroșați dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
UmărUmăr
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Se serveste cu sunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții20
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista