Șunca cu sos de portocale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de aperitive. Această rețetă face 20 de porții cu 412 calorii , 30 g de proteine și 23 g de grăsime fiecare. Pentru 71 de cenți per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Dacă aveți cuișoare măcinate, bulion de pui, suc de portocale și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 50% , acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt șunca cu glazură de marmeladă de portocale și rozmarin , salată de avocado și portocale cu sos de portocale și ghimbir și portocale Rava Kesari - Griș cu aromă de portocale Halwa - Navratri Naivedyam .
Instrucțiuni
1
Scoateți pielea de pe șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, Optional
2
Puneți pe un grătar într-o tavă de prăjire mică.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
3
Combinați sucul de portocale și bulionul; se toarnă peste șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Mustar Preparat, Optional
4
Se presară cu cuișoare. Acoperiți și coaceți la 325° timp de 1 până la 1-1/2 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
5
Combinați ingredientele pentru glazură; lingura peste sunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, Optional
6
Coaceți, descoperit, cu 20-30 de minute mai mult sau până când un termometru pentru carne indică 140° și șunca este încălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
7
Scoateți șunca într-un platou de servire și păstrați-l la cald. Strecurați picăturile din tigaie; degresat degresat. Într-o cratiță, combinați sucul de portocale, zahărul brun și ghimbirul. Se amestecă picăturile din tigaie, portocalele și stafidele. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 15-20 de minute. Îngroșați dacă doriți.