Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați ambalajele de salată Taco din interior. Această rețetă servește 6 și costă 1,84 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 520 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați fum lichid, ceapă verde, jicama și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Taco-Salată Împachetări, Împachetări Cu Salată Taco, și Împachetări Cu Salată Taco pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele sosului de scufundare; pus deoparte. Într-un alt castron mic, amestecați jicama cu 1 linguriță de suc de lămâie. În al treilea castron mic, amestecați avocado cu restul de linguriță de suc de lămâie.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este vin de Sandwich Pinot Noir al lui Jimmy John. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.