Învelișuri De Salată Taco Din Interior

Învelișuri De Salată Taco Din Interior
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați ambalajele de salată Taco din interior. Această rețetă servește 6 și costă 1,84 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 520 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați fum lichid, ceapă verde, jicama și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Taco-Salată Împachetări, Împachetări Cu Salată Taco, și Împachetări Cu Salată Taco pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele sosului de scufundare; pus deoparte. Într-un alt castron mic, amestecați jicama cu 1 linguriță de suc de lămâie. În al treilea castron mic, amestecați avocado cu restul de linguriță de suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
JicamaJicama
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți sosul taco cu carne de vită măcinată în cuptorul cu microunde, conform instrucțiunilor de pe recipient.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Sos TacoSos Taco
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
3
Pe platou mare de servire, strat chips-uri zdrobite, sos taco cald cu carne de vită, jicama, avocado, ceapă, măsline și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Sos TacoSos Taco
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
BrânzăBrânză
JicamaJicama
MăslineMăsline
CeapăCeapă
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
4
Presărați coriandru deasupra. Pe farfurie mare, aranjați frunzele de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
5
Pentru a servi, lingurați aproximativ 1/3 cană umpluturi stratificate pe fiecare frunză de salată; înfășurați salata în jurul umpluturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată VerdeSalată Verde
FolieFolie
6
Se servește cu sos de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este vin de Sandwich Pinot Noir al lui Jimmy John. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Jimmy John ' s vin de Sandwich Pinot Noir
Jimmy John ' s vin de Sandwich Pinot Noir
Pinot Noir a fost produs și îmbuteliat de vinăria Folk Machine și de vinificatorul Kenny likitprakong.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista