Învelișuri de porc mărunțite cu salată de lămâie

Învelișuri de porc mărunțite cu salată de lămâie
Învelișurile de porc mărunțite cu salată de lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă 99 cenți pe porție. O porție conține 178 calorii, 18g de proteine, și 7g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de cățel de usturoi, sos de chili, filet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Împachetări de porc mărunțite în stil asiatic, Învelișuri de porc trase cu aragaz lent cu salată de varză, și Salată De Legume Mărunțită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti ceapa si usturoiul in ulei intr - o oala grea de 3 pana la 4 litri la foc moderat, amestecand, pana devin aurii, aproximativ 8 minute. Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția cărnii de porc, lavash și coleslaw și se fierbe, acoperit, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Pâine PitaPâine Pita
CeapăCeapă
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se adaugă carnea de porc și se fierbe la foc mic, acoperit, întorcându-se ocazional, până se înmoaie, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
3
Transferați carnea de porc cu clești pe o tăietură. Pur și simplu lichid de gătit într-un blender până la omogenizare (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți) și reveniți la oală. Când carnea de porc este suficient de rece pentru a fi manipulată, mărunțiți longitudinal cu degetele sau 2 furculițe și adăugați la sos. Fierbeți, amestecând, doar până când carnea de porc este încălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
CleșteClește
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Împărțiți carnea de porc mărunțită între bucăți de lavash și acoperiți cu niște salată de varză, apoi înfășurați lavash pentru a forma un con.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
Pâine PitaPâine Pita
FolieFolie
1
Carnea de porc mărunțită în sos poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Reîncălziți înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
SosSos
2
Fiecare porție (inclusiv salată de varză) conține aproximativ 339 de calorii și 8 grame de grăsime.
3
Gurmand
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții4
Scor De Sănătate9
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista