Întuneric Mocha torte
Dark Mocha torte este un desert care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 422 calorii. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de făină, cafea espresso puternică, pudră de cacao și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Întuneric Adânc Mocha Torte, Gogoși sănătoase de Mocha cu glazură de Mocha de ciocolată neagră, și Mocha Torte.
Instrucțiuni
mai întâi faceți patiseria. Cerneti faina, praful de copt, pudra de cacao si zaharul glazurat intr-un bol. Frecați untul până se sfărâmă. Amestecați rapid ouăle până când totul vine împreună cu lama unui cuțit. Înfășurați în folie alimentară. Se răcește timp de 30 de minute.
Întindeți produse de patiserie și tapetați o formă de tartă cu fundul liber de 21 cm. Se răcește timp de 20 de minute.
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
tapetați carcasa de patiserie cu hârtie pergament, umpleți cu fasole de copt și coaceți orb timp de 15 minute.
Scoateți fasolea și gătiți încă 5 minute.
Scoateți din cuptor și reduceți temperatura la 150C / ventilator 130C / gaz
Pentru a face umplutura, topiți ciocolata într-un vas termorezistent peste o tigaie cu apă clocotită sau în cuptorul cu microunde la mare timp de 1-2 minute, apoi răciți. Bateți untul și zahărul împreună până devin palide și pufoase, apoi bateți treptat ouăle, gălbenușul, nucile și făina. Îndoiți ciocolata și cafeaua, turnați în cutie și coaceți timp de 25-30 de minute, până când firimiturile se agață de o frigăruie introdusă (mijlocul tortei nu se va fi fixat complet; va continua să se întărească din cuptor).
Se servește tăiat în felii subțiri, acoperit cu crme frache sau smântână.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru Torte. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.