Mașina medie de curcan verde ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 8 porții cu 954 calorii, 112g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.03 pe portie, această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 11 ore și 55 de minute. Dacă aveți la îndemână scallions, fulgi de piper, boabe de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Mașină Verde, Smoothie Mașină Verde, și Pizza Mașină Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Clătiți curcanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
3
Adăugați saramura într-un recipient mare sau într-o pungă de plastic resigilabilă și scufundați curcanul. La frigider timp de 8 până la 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
4
Clătiți și uscați curcanul. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. condimentați curcanul în interior și în exterior cu sare și piper. Pregătiți ardeii aranjându-i sub un pui de carne scăzut până la înnegrire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Puneți-le într-un castron mare și acoperiți cu folie până când este suficient de rece pentru a le manipula.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Îndepărtați pielea, tulpinile și semințele (nu clătiți sub apă) și zarurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat
7
Într-o tigaie medie la foc mediu-mare, adăugați uleiul de canola și, când este fierbinte, adăugați ardeii tăiați cubulețe și sotati timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați usturoiul, chimenul, coriandrul tocat și scallions. Gatiti 2 - 3 minute si condimentati cu putina sare si piper, dupa gust. Se amestecă coaja și sucul de 1 var și se degajează cu 1/4 cană de tequila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ghimbir întreg, Zdrobit
3 Linguri De Ulei Vegetal
Tequila
Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
9
Se scoate de pe foc, se transferă pe o farfurie, se întinde uniform și se lasă să se răcească.
10
Rulați cu atenție mâna sub pielea pieptului curcanului, creând un buzunar de la gât până la fundul sânului pe ambele părți. Așezați curcanul într-un castron mare sau într-un recipient de măsurare cu 8 cupe, pentru a ajuta la menținerea curcanului în poziție verticală. Umpleți ușor jumătate din amestecul de piper în fiecare buzunar de piele, așezați pasărea pe spate și chiar scoateți umplutura de piper. Îndepărtați orice grăsime suplimentară de pe corp și trageți aripile în spate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Puneți ceapa, 1/2 buchet de cilantro și jumătățile de var tăiate în cavitate și aranjați pe un suport de prăjire într-o tigaie de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
12
Prăjiți până când temperatura internă înregistrează 165 de grade F pe un termometru citit instantaneu, aproximativ 15 până la 20 de minute pe kilogram, aproximativ 3 1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
13
Scoateți curcanul din cuptor pe o placă de tăiere. Cort cu folie de aluminiu și lăsați să se odihnească timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Placă De Tăiere
Zahăr Galben și Stropi Asortați
14
În timp ce curcanul se odihnește, degresați orice grăsime de pe partea superioară a picăturilor de tigaie și încălziți la foc mediu-mare. Răzuiți orice biți de pe fund și adăugați bulionul de pui. Reduceți timp de 8 minute, apoi reduceți căldura și adăugați tequila jumătate și jumătate rămasă. Reduceți timp de 5 minute și reglați condimentele cu sare și piper, după gust. Tulpina și țineți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Tequila
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
15
Sculptați curcanul, aranjați pe un platou de servire și serviți cu au jus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Au Jus
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt