Înghețată Wasabi cu miere
Inghetata Wasabi cu miere este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 163 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați miere, suc de lămâie, lapte și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 14%. Rețete similare includ Somon de Wasabi cu crustă Panko cu sos de cremă de wasabi portocaliu, Înghețată Wasabi (Wasabi Aisu), și Somon cu soia-miere și sosuri Wasabi.
Instrucțiuni
Combinați 1 1/2 căni de apă și zahăr într-o cratiță; se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul.
Scoateți tigaia de pe foc; adăugați pasta de wasabi și sucul de lămâie, amestecând cu un bici. Acoperiți și răciți complet.
Se toarnă amestecul în cutia de congelare a unui congelator de înghețată; congelați conform instrucțiunilor producătorului. Puneți înghețată într-un recipient sigur pentru congelator; acoperiți și congelați 1 oră sau până când este ferm.
Stropiți fiecare porție cu miere.