Înghețată Orchata
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 860 calorii, 18g de proteine, și 45g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3 și costă 2,03 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de extract de vanillan, zahăr, jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, Înghețată De Avocado, și Înghețată De Avocado (Fără Putină) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie grea, prăjiți migdale, orez și scorțișoară la foc mare, aruncând frecvent, până când migdalele încep să miroasă aromat, 2 până la 3 minute.
Adăugați jumătate și jumătate, amestecați pentru a combina și aduceți la foc mic.
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să se absoarbă timp de două ore.
Într-o a doua cratiță, amestecați zahărul și gălbenușurile de ou până când sunt bine combinate și ușor îngroșate.
Folosind o strecurătoare cu plasă fină sau câteva straturi de pânză de brânză, strecurați amestecul de lactate într-o ceașcă sau castron mare de măsurare. Apăsați ferm pe orez cu o lingură de lemn pentru a elibera cât mai mult lapte și amidon de orez. Laptele strecurat ar trebui să producă aproximativ 2 1/2 căni. Aruncați orezul și migdalele.
Transferați lactatele strecurate în cratiță cu gălbenușuri de ou și zahăr și bateți până se combină foarte bine. Puneți cratița la foc mediu și gătiți, amestecând frecvent, până când se formează o cremă pe spatele unei linguri și un deget glisat lasă o linie curată. Se amestecă vanilia, apoi se sare după gust.
Se toarnă crema printr-o strecurătoare cu plasă fină într-un recipient etanș și se răcește peste noapte. A doua zi, putinei conform instrucțiunilor producătorului.
Transferați înghețata în recipient și răciți-o la congelator timp de cel puțin 3 până la 4 ore înainte de servire.