Înghețată Mexicană De Ciocolată

Înghețată Mexicană De Ciocolată
Rețeta înghețată de ciocolată mexicană ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 2 porții cu 1663 calorii, 23g de proteine, și 130g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.41 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, cayenne, pudră de espresso și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 684 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Moartea Prin Înghețată De Ciocolată, Fără Înghețată De Ciocolată Keto, și Fără Înghețată De Ciocolată Keto.

Instrucțiuni

1
Încălziți o cană de smântână într-o cratiță mică (1 qt).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Bateți în pudră de cacao. Aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Bateți până când pudra de cacao este bine încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Scoateți oala de pe foc. Se amestecă ciocolata până se încorporează complet. 2 Puneți amestecul într-un castron metalic și adăugați ceașca rămasă de smântână. Puneți acel castron peste un castron mai mare pe jumătate umplut cu apă cu gheață pentru a-l răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Așezați o sită de plasă peste vas cu amestecul de ciocolată.3 Puneți o cană de lapte, zahărul, scorțișoara, sarea, cayenne, pudra de espresso (sau cafeaua instant) într-o cratiță și încălziți până la abur (nu fierbe), amestecând pentru a încorpora condimentele și a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Hrană Pentru Copii Cu Prune Uscate1/2 Cană Hrană Pentru Copii Cu Prune Uscate
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Așezați gălbenușurile de ou într-un castron de dimensiuni medii. Turnați încet laptele încălzit și amestecul în gălbenușurile de ou, amestecând constant, astfel încât gălbenușurile să fie temperate de laptele încălzit, dar nu fierte de acesta. Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a răzui gălbenușurile de ou încălzite înapoi în cratiță.4 amestecați constant amestecul de ouă de lapte la foc mediu cu o lingură de lemn, răzuind fundul în timp ce amestecați, până când amestecul se îngroașă și acoperă lingura, astfel încât să puteți trece degetul peste acoperire și să nu rulați acoperirea. Acest lucru poate dura între 3 și 10 minute, în funcție de cât de fierbinte este arzătorul. Dacă baza de cremă nu acoperă spatele lingurii, nu este gata. Baza de cremă acoperă partea din spate a lingurii.5 de îndată ce amestecul acoperă lingura, scoateți-o de pe foc și turnați-o imediat peste Sita de plasă în vasul amestecului de cremă de ciocolată. (Sita este acolo pentru a prinde orice bucăți coagulate.) Se amestecă în amestecul de cremă.6
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Adăugați o linguriță de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
8
Lăsați amestecul să se răcească puțin în baia de gheață și apoi răciți la frigider până se răcește complet, câteva ore sau peste noapte. Chiar înainte de agitare, adăugați 2 linguri de coniac în amestec. Acesta este un pas opțional, dar va ajuta la împiedicarea înghețatei să devină prea înghețată dacă este păstrată peste o zi. Dacă intenționați să mâncați înghețata în aceeași zi în care o faceți, puteți sări peste acest pas. 7 amestecați amestecul în aparatul de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.Păstrați înghețata într-un recipient etanș în congelator timp de câteva ore înainte de a mânca. Înghețata va fi destul de moale ieșind din aparatul de înghețată, dar va continua să se întărească în congelator. Dacă îl păstrați mai mult de o zi, poate fi necesar să îl lăsați să stea câteva minute pentru a se înmuia înainte de a încerca să-l scoateți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Flori aromate strălucitoare, cassis și fructe roșii care completează notele de condimente și sărate. Palatul este suplu și armonios, cu straturi interesante și elemente umami, textură fină și un finisaj minunat echilibrat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate21
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiVară
Revista