Înghețată Mexicană De Ciocolată
Rețeta înghețată de ciocolată mexicană ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 2 porții cu 1663 calorii, 23g de proteine, și 130g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.41 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, cayenne, pudră de espresso și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 684 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Moartea Prin Înghețată De Ciocolată, Fără Înghețată De Ciocolată Keto, și Fără Înghețată De Ciocolată Keto.
Instrucțiuni
Încălziți o cană de smântână într-o cratiță mică (1 qt).
Bateți în pudră de cacao. Aduceți la foc mic.
Bateți până când pudra de cacao este bine încorporată.
Scoateți oala de pe foc. Se amestecă ciocolata până se încorporează complet. 2 Puneți amestecul într-un castron metalic și adăugați ceașca rămasă de smântână. Puneți acel castron peste un castron mai mare pe jumătate umplut cu apă cu gheață pentru a-l răci.
Așezați o sită de plasă peste vas cu amestecul de ciocolată.3 Puneți o cană de lapte, zahărul, scorțișoara, sarea, cayenne, pudra de espresso (sau cafeaua instant) într-o cratiță și încălziți până la abur (nu fierbe), amestecând pentru a încorpora condimentele și a dizolva zahărul.
Așezați gălbenușurile de ou într-un castron de dimensiuni medii. Turnați încet laptele încălzit și amestecul în gălbenușurile de ou, amestecând constant, astfel încât gălbenușurile să fie temperate de laptele încălzit, dar nu fierte de acesta. Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a răzui gălbenușurile de ou încălzite înapoi în cratiță.4 amestecați constant amestecul de ouă de lapte la foc mediu cu o lingură de lemn, răzuind fundul în timp ce amestecați, până când amestecul se îngroașă și acoperă lingura, astfel încât să puteți trece degetul peste acoperire și să nu rulați acoperirea. Acest lucru poate dura între 3 și 10 minute, în funcție de cât de fierbinte este arzătorul. Dacă baza de cremă nu acoperă spatele lingurii, nu este gata. Baza de cremă acoperă partea din spate a lingurii.5 de îndată ce amestecul acoperă lingura, scoateți-o de pe foc și turnați-o imediat peste Sita de plasă în vasul amestecului de cremă de ciocolată. (Sita este acolo pentru a prinde orice bucăți coagulate.) Se amestecă în amestecul de cremă.6
Adăugați o linguriță de vanilie.
Lăsați amestecul să se răcească puțin în baia de gheață și apoi răciți la frigider până se răcește complet, câteva ore sau peste noapte. Chiar înainte de agitare, adăugați 2 linguri de coniac în amestec. Acesta este un pas opțional, dar va ajuta la împiedicarea înghețatei să devină prea înghețată dacă este păstrată peste o zi. Dacă intenționați să mâncați înghețata în aceeași zi în care o faceți, puteți sări peste acest pas. 7 amestecați amestecul în aparatul de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.Păstrați înghețata într-un recipient etanș în congelator timp de câteva ore înainte de a mânca. Înghețata va fi destul de moale ieșind din aparatul de înghețată, dar va continua să se întărească în congelator. Dacă îl păstrați mai mult de o zi, poate fi necesar să îl lăsați să stea câteva minute pentru a se înmuia înainte de a încerca să-l scoateți.