Înghețată Graham Cracker

Înghețată Graham Cracker
Înghețata Graham Cracker ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. O porție conține 425 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 2,24 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de jumătate și jumătate, biscuiți graham, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Înghețată Graham Cracker, Sandvișuri Cu Înghețată Graham Cracker, și Înghețată Cu Ouă, Caramel Și Graham Cracker.

Instrucțiuni

1
Combinați jumătate și jumătate și zahărul într-un castron mare. Împărțiți fasolea de vanilie pe lungime, răzuiți semințele în castron și bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
SemințeSemințe
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Se toarnă amestecul de cremă în aparatul de înghețată și se procesează conform instrucțiunilor producătorului. Când este semi-înghețat, presărați biscuiții graham zdrobiți. Continuați să procesați până când se atinge consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi Butterfinger, Tocate GrosierBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi Butterfinger, Tocate Grosier
înghețatăînghețată
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista