Înghețată Espresso

Înghețată Espresso
Înghețata Espresso ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten și FODMAP are 1165 calorii, 23g de proteine, și 69G de grăsime per portie. Această rețetă servește 2. Pentru $ 3.34 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de lichior kahlua, jumătate și jumătate, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 ore și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 46%. Rețete similare includ Prăjituri de lavă cu ciocolată-Espresso cu frișcă Espresso, Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, și Înghețată De Avocado.

Instrucțiuni

1
Încălziți jumătate și jumătate până când formează bule în jurul marginii tigaiei și aburul începe să crească. Între timp, în vasul unui mixer electric echipat cu accesoriul pentru palete, bateți gălbenușurile de ou, zahărul și sarea până se amestecă. Adăugați încet jumătatea fierbinte până când este combinată. Ștergeți tigaia și turnați amestecul înapoi în tigaia curată. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand constant cu o lingura de lemn, timp de 5 pana la 10 minute, pana cand se ingroasa si crema acopera spatele lingurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Turnați crema printr-o sită cu ochiuri fine într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Adăugați boabele espresso măcinate, Kahla și vanilia și dați-le la frigider până se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sol EspressoSol Espresso
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
4
Turnați crema espresso într-un congelator pentru înghețată și congelați conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
5
Se amestecă fasolea espresso tocată, se pune lingura într-un recipient și se lasă să înghețe câteva ore. Se înmoaie ușor înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole EspressoFasole Espresso
6
Notă: Asigurați-vă că aveți boabe espresso măcinate fin, nu espresso instant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sol EspressoSol Espresso
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 35 m.
Porții2
Scor De Sănătate10
Revista