Înghețată Espresso
Înghețata Espresso ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten și FODMAP are 1165 calorii, 23g de proteine, și 69G de grăsime per portie. Această rețetă servește 2. Pentru $ 3.34 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de lichior kahlua, jumătate și jumătate, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 ore și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 46%. Rețete similare includ Prăjituri de lavă cu ciocolată-Espresso cu frișcă Espresso, Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, și Înghețată De Avocado.
Instrucțiuni
Încălziți jumătate și jumătate până când formează bule în jurul marginii tigaiei și aburul începe să crească. Între timp, în vasul unui mixer electric echipat cu accesoriul pentru palete, bateți gălbenușurile de ou, zahărul și sarea până se amestecă. Adăugați încet jumătatea fierbinte până când este combinată. Ștergeți tigaia și turnați amestecul înapoi în tigaia curată. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand constant cu o lingura de lemn, timp de 5 pana la 10 minute, pana cand se ingroasa si crema acopera spatele lingurii.
Turnați crema printr-o sită cu ochiuri fine într-un bol.
Adăugați boabele espresso măcinate, Kahla și vanilia și dați-le la frigider până se răcește complet.
Turnați crema espresso într-un congelator pentru înghețată și congelați conform instrucțiunilor producătorului.
Se amestecă fasolea espresso tocată, se pune lingura într-un recipient și se lasă să înghețe câteva ore. Se înmoaie ușor înainte de servire.
Notă: Asigurați-vă că aveți boabe espresso măcinate fin, nu espresso instant.