Înghețată Espresso

Înghețată Espresso
Această rețetă servește 2 și costă 3,57 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1692 calorii, 24g de proteine, și 119g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți fasole espresso acoperită cu ciocolată, espresso, extract de vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Prăjituri de lavă cu ciocolată-Espresso cu frișcă Espresso, Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, și Înghețată De Avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o ceașcă mare de măsurare, amestecați împreună smântâna grea, laptele condensat îndulcit, espresso și extractul de vanilie. La frigider până se răcește bine, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Cartofi Albaștri2 Kilograme De Cartofi Albaștri
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Picături De Curcan PrăjitPicături De Curcan Prăjit
2
Odată ce amestecul este răcit bine, porniți mașina de înghețată și turnați amestecul de cremă. Putinei până când amestecul arata noroios ca moale servi, 12-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
3
Așezați recipientul în congelator până când înghețata este suficient de fermă pentru a scoate, timp de câteva ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
4
Se servește cu frișcă și fasole espresso acoperită cu ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Espresso Acoperită Cu CiocolatăFasole Espresso Acoperită Cu Ciocolată
Lamaie GumaLamaie Guma
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 20 m.
Porții2
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiVară
Revista