Înghețată Espresso
Această rețetă servește 2 și costă 3,57 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1692 calorii, 24g de proteine, și 119g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți fasole espresso acoperită cu ciocolată, espresso, extract de vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Prăjituri de lavă cu ciocolată-Espresso cu frișcă Espresso, Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, și Înghețată De Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o ceașcă mare de măsurare, amestecați împreună smântâna grea, laptele condensat îndulcit, espresso și extractul de vanilie. La frigider până se răcește bine, aproximativ 1 oră.
Odată ce amestecul este răcit bine, porniți mașina de înghețată și turnați amestecul de cremă. Putinei până când amestecul arata noroios ca moale servi, 12-15 minute.
Așezați recipientul în congelator până când înghețata este suficient de fermă pentru a scoate, timp de câteva ore.
Se servește cu frișcă și fasole espresso acoperită cu ciocolată.