Înghețată de șofran, miere și portocale

Saffron, miere și înghețată de portocale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 106g de grăsime, și un total de 1424 calorii. Pentru $3.28 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vara va fi și mai special cu această rețetă. 92 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, zahăr, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Ingredientul Secret (șofran): Pilaf de orez șofran și portocaliu cu Orzo și nuci de pin, Brânză Cremă De Miere Portocalie, și Produse de patiserie cu migdale și miere cu cremă de portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie grea, amestecați gălbenușurile de ou, mierea și zahărul până se combină bine.
Se amestecă smântână, lapte și sare, apoi se gătește la foc mediu, șoptind frecvent, până când se formează o cremă pe spatele unei linguri, dar un deget glisat peste ea lasă o linie curată, aproximativ 170 F.
Se toarnă printr-o strecurătoare într-un recipient etanș și se amestecă șofranul și coaja de portocală. Se acoperă și se răcește la frigider până când crema scade la 40 de grade F, 4 ore până peste noapte.
Churn custard conform instrucțiunilor producătorului.
Transferați înghețata într-un recipient etanș și răciți la congelator timp de cel puțin 4 până la 5 ore înainte de servire.