Înghețată De Zahăr Brun Cu Piersici Bourbon
Bourbon Peach Brown Sugar Ice Cream ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 89G de grăsime, și un total de 1467 calorii. Pentru $ 4.38 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de bourbon, sirop de porumb, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Bourbon Zahăr Brun Piersic Cu Susul În Jos Tort, Zahăr Brun-Înghețată Bourbon, și Crustade de mere cu zahăr brun-înghețată bourbon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender sau robot de bucătărie combinați piersicile, smântâna, zahărul brun și siropul de porumb. Se amestecă la mare până când toate ingredientele sunt foarte bine combinate, aproximativ 30 de secunde.
Se toarnă printr-o strecurătoare într-o cratiță grea. Porniți focul la mediu ridicat și aduceți baza la foc mic, amestecând frecvent.
Lăsați să fiarbă timp de 2 minute sau până când baza devine ușor siropoasă, apoi scoateți-o de pe foc și transferați-o într-un recipient etanș. Se amestecă sare după gust, 1/4 linguriță odată, apoi se adaugă bourbon. Acoperiți și răciți peste noapte.
A doua zi, putinei în filtru de inghetata conform instrucțiunilor producătorului.
Se transferă în recipient și se răcește la congelator timp de 3 până la 4 ore înainte de servire.