Înghețată de vanilie II

Înghețată de vanilie II
Nevoie de un desert vegetarian fără gluten și lacto ovo? Vanillan Ice Cream II ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 893 calorii, 28G de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,32 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Această rețetă de la Allrecetes are 10 fani. Un amestec de ouă, zahăr, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Înghețată Vanillan (plus un desert de cafea și înghețată vanillan), Vanilie zahăr Cookie aluat inghetata si inghetata Maker Giveaway, și Tort ușor de înghețată Vanillan cu ciocolată (cu sandvișuri cu înghețată).

Instrucțiuni

1
Combinați ouăle, laptele evaporat, laptele condensat, zahărul și vanilia și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Cartofi Albaștri2 Kilograme De Cartofi Albaștri
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)(Keebler)
2
Se toarnă amestecul într-un aparat de înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
3
Adăugați lapte, dacă este necesar, pentru ca amestecul să ajungă la linia de umplere. Congelați conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos

Vin recomandat: Cremă Sherry, Băutură Alcoolică, Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Semințe De Leuștean Pudră, Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan, Port, Vin De Desert, Conserve Piersici, Scurse, Moscato, Tipul Elementului De Meniu, Moscato Dasti

Crema Sherry, băutura alcoolică și ingredientul sunt alegeri excelente pentru înghețata Vanillan. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiVară
Revista