Înghețată De Pâine Prăjită Cu Scorțișoară

Înghețată De Pâine Prăjită Cu Scorțișoară
Scortisoara Toast inghetata este un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 91g de grăsime, și un total de 1354 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, unt, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 414 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tort De Înghețată Cu Scorțișoară, Scorțișoară Gelato: Înghețată Italiană Bogată, și Scorțișoară Pâine Prăjită Crunch Înghețată.

Instrucțiuni

1
Aduceți laptele și bețișoarele de scorțișoară la fiert într-o cratiță grea de 2 litri, apoi scoateți-le de pe foc și lăsați-le să se absoarbă, acoperite, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
În timp ce laptele se înmoaie, puneți rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 300 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Tăiați 3 felii de pâine în cuburi de 1/4 inch și transferați într-un castron. Sfert rămase 2 felii și puls într-un procesor de alimente pentru a face pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
4
Bateți împreună untul, zahărul brun și scorțișoara măcinată într-un alt castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Stropiți 3 linguri de amestec de unt peste cuburi de pâine și amestecați pentru a acoperi ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
UntUnt
6
Se întinde în 1 strat într-o tigaie superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Adăugați pesmet în amestecul de unt rămas și amestecați pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
UntUnt
8
Întindeți firimiturile uniform într-o altă tigaie superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Coaceți cubulețe și firimituri de pâine, amestecând ocazional și schimbând poziția tigăilor la jumătatea coacerii, până se rumenesc și crocante, aproximativ 25 de minute în total. Se răcește în tigăi pe rafturi, apoi se transferă firimiturile de pâine într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
BolBol
10
Întoarceți laptele la fiert, apoi turnați peste pesmet și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
LapteLapte
11
Se toarnă laptele printr-o sită cu ochiuri fine în cratiță, apăsând puternic pe solide, apoi aruncându-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
12
Bateți gălbenușurile, zahărul granulat, melasa și un vârf de sare într-un castron. Întoarceți amestecul de lapte la fierbere și adăugați jumătate la amestecul de gălbenușuri într-un flux lent, amestecând până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
MelasăMelasă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
13
Adăugați amestecul de gălbenuș într-un flux lent la lapte în cratiță, șoptind, apoi gătiți la foc mic, amestecând continuu, până când amestecul este îngroșat și termometrul înregistrează 170 până la 175 F (nu lăsați să fiarbă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
14
Se ia de pe foc și se amestecă imediat smântâna, apoi se toarnă crema printr-o sită cu ochiuri fine într-un bol metalic. Quick-chill custard prin setarea castron într-un castron mai mare de gheață și apă rece și amestecând ocazional până la rece, aproximativ 15 minute. Înghețați crema în aparatul de înghețată până aproape ferm. Îndoiți cuburile de pâine în înghețată, apoi transferați-le într-un recipient etanș și puneți-le congelator să se întărească, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
înghețatăînghețată
CremăCremă
CremăCremă
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
SitaSita
BolBol
1
Deși pâinea prăjită este cea mai crocantă în primele 2 zile după ce a fost făcută, înghețata păstrează 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
DificultateExpert
Gata În414 hrs
Porții2
Scor De Sănătate18
Revista