Înghețată De Pâine Cu Banane
Banana pâine înghețată este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 738 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 1,71 USD pe porție. 633 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de banane, scorțișoară, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Batoane De Înghețată Bananan Congelate, Înghețată Bananan Cu Preparare Rece De Nucă De Cocos Prăjită, și Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. Se aruncă felii de banane cu sare și zahăr într-un vas de copt.
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute, până când bulele de zahăr într-un sirop gros și bananele sunt foarte aromate.
Transferați bananele în robotul de bucătărie sau în blender și pur și simplu cu suc de lămâie. Când nu rămân bucăți, adăugați jumătate și jumătate, scorțișoară, cuișoare, rom și vanilie—amestecați până se omogenizează. Dacă este necesar, reglați condimentele după gust și transferați într-un recipient etanș pentru a se răci câteva ore până când baza este foarte rece.
Amestecați amestecul de banane într-o mașină de înghețată conform instrucțiunilor producătorului. Cu aproximativ cinci minute înainte ca înghețata să fie gata, adăugați nuci.
Se servește imediat ca moale se servește sau se transferă la congelator pentru a se răci câteva ore până când este ferm.