Înghețată de prune prăjite, ghimbir și miere
Pruna prăjită, ghimbirul și înghețata de miere este o fără gluten, primar și vegetarian desert. O porție conține 286 calorii, 2G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 263 de gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați coniac de prune, smântână grea, miere de flori sălbatice și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de prune-fenicul cu sos de miere-ghimbir, Salată de prune-fenicul cu sos de miere-ghimbir, și Înghețată groasă de prune și ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 500 F cu un suport în mijloc. Tapetați o tigaie cu folie de aluminiu și aranjați prunele, tăiate cu fața în sus, într-un singur strat. Prăjiți timp de 15 minute, până când prunele sunt jammy și nu oferă rezistență la un cuțit de tăiat.
Scoateți din cuptor și înfășurați în folie de aluminiu pentru a se răci timp de 10 minute.
Transferați prunele în blender sau robot de bucătărie cu ghimbir și coniac de prune. Se amestecă până se omogenizează, apoi se adaugă smântână. Amestecați din nou timp de 30 de secunde sau până când este foarte neted.
Se toarnă printr-o strecurătoare cu plasă fină într-un castron sau recipient de depozitare. Se amestecă sare și 3/4 până la 1 cană de miere, după gust.
Se răcește peste noapte, apoi se amestecă a doua zi conform instrucțiunilor producătorului.
Se servește imediat ca moale se servește sau se lasă ferm la congelator timp de 2 până la 3 ore.